Policie (2015)

Jo Nesbø. 10. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi.

Čte Hynek Čermák.

Natočeno 2015. Vydal OneHotBook v roce 2015. 1. část vydána 4. 5. 2015 (1 CD MP3 + MP3 Audiolibrix). 2. část v přípravě. Ukázka zde.

Pozn.: Na místech, kde bylo v minulosti spácháno několik vražd, jež nebyly objasněny, jsou nalezeni mrtví policisté, kteří tyto zločiny tehdy vyšetřovali. Všichni byli rovněž zavražděni, a to nanejvýš brutálním způsobem. Policie postrádá jakoukoli stopu, a navíc se musí obejít bez svého nejlepšího vyšetřovatele. V nemocnici mezitím leží v kómatu těžce zraněný muž. Jeho pokoj střeží policisté a nikdo se nesmí dozvědět, jak se tajemný pacient jmenuje. (anotace)

Lit.: anonym: Možná právě stojíte ve frontě…. In Facebook OneHotBook, 4. 5. 2015 (poznámka). – Cit.: Možná právě stojíte ve frontě a třímáte oblíbený holeovský svazek nebo audioknihu k podpisu autorem. S námi už se Jo Nesbø (CZ) seznámil dopoledne, stejně jako s „hlasem“ svého hrdiny Hynkem Čermákem, o kterém spisovatel prohlásil: „On jako Harry dokonce i vypadá. Doufám, že má na audioknihách fotku…“ A jak vědí všichni jejich posluchači – má!

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)