Lucián z deštného pralesa Feklespír (2012)

Aleš Fajx. Dobrodružství malého Luciána, který se vydal na dlouhou cestu za hlasem svého srdce.

Čte autor Aleš Fajx.

Natočeno v Budapešti roku 2012. Vydala Audiotéka v roce 2012 (mp3 ke stažení, celkem 134 min.) Ukázka z nahrávání zde.

Pozn.: V deštném pralese Feklespír žije malý kluk, tak asi desetiletý, hubený jak lunt s očima vytřeštěnýma navrch hlavy, jmenuje se Lucián. Náhodou objeví cestu z Feklespíru ven a navštíví tak další místa: Zámek paní Heneky, ledovou pláň Holenkárnýmej a slavné město Pochlenstár, zemi Velké roviny, aby se dostal tam, kam ho celou dobu vede jeho srdce…
Konějška, Brzka, zámecká paní Heneke, princezna Žaneta, tři čarodějnice, Luchipé a drak Pomfián, to je několik málo postav, se kterými se Lucián setká během svého putování, aby o něco víc pochopil sám sebe.
Příběh o laskavosti, přátelství, síle odpuštění a lásce, která nakonec zlomí i největší prokletí.
(anotace)

Obsah:  1. Deštný prales Feklespír 1 – 2. Deštný prales Feklespír 2 – 3. Zámek paní Heneky 1 – 4. Zámek paní Heneky 2 – 5. Zámek paní Heneky 3 – 6. Kralevic Vranský 1 – 7. Kralevic Vranský 2 – 8. Kralevic Vranský 3 – 9. V zemi Velké roviny 1 – 10. V zemi Velké roviny 2 – 11. Milostiplná 1 – 12. Milostiplná 2.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)