Poslední noc v New Yorku (2012)

Aleš Fajx. Audiokniha.

Čte autor.

Natočeno 2012. Vydal autor nákladem vlastním v roce 2012.

Pozn.:  Poslední noc v New Yorku – audiokniha obsahuje autorské čtení románového příběhu, jehož tvůrcem i vypravěčem je Aleš Fajx.

Benjamin přišel o všechno, co mu bylo drahé, o své přátele i osudovou lásku – Lili, zpěvačku z duše. Krok za krokem si však plnil svůj životní sen – žít v New Yorku. Zatímco Benjamin si svůj sen splnil a je šťastný, Pavel se v NYC trápí a propadá těžkým depresím. Nikdy si nepřál v New Yorku žít, přesto ho sem osud zavál. Na pomoc mu přichází anděl v lidském těle Stano Murin. Pavel tak dokáže zapomenout na tíživou minulost. Jeff Buckley jako stín. Stano jako homme fatale. Dva příběhy, ve kterých hlavní role hrají sen o lepším životě, láska k nedosažitelným lidem, bezmoc, touha a chtíč po úspěchu, štěstí a nakonec smilování

Aleš Fajx vystudoval filmovou školu v Písku, obor scenáristiky a režie. Autor básnických sbírek, novel a povídek. Známý díky pořadu Ezo.tv na Barrandovské televizi jako věštec a léčitel.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)