Druhý gong (2013)

Druhy gong (2013)Agatha Christie. Detektivní příběh ze sbírky povídek Muž v mlze. Překlad Jan Zábrana. Zvuk Dominik Budil. Produkce Josef Burkovský. Grafika a design obalu Ondřej Fučík. Režie Dimitrij Dudík.

Čte Taťjana Medvecká.

Nahrálo vydavatelství Tympanum, s. r. o., v dubnu 2013. Vydalo Tympanum 19. 4. 2013 v edici Voila – Hercule Poirot (1 CD, 70 min.).

Pozn.: Jedna ze čtyř povídek Agathy Christie s Hercule Poirotem v hlavní roli, která vyšla v souboru s názvem Muž v mlze a kterou přeložil Jan Zábrana. Pokračování naší edice s názvem Voila – Hercule Poirot. Hercule Poirot byl povolán na jedno z nejstarších šlechtických sídel na anglickém venkově milionářem Hubertem Lytchamem Rochem, aby vyšetřil podezření ze zpronevěry. Pán domu Roche je posledním dědicem rodu a jeho rozmary jsou často nesnesitelné: absolutní ticho při poslechu hudby a večeře ohlašovaná na minutu přesně gongem. Proto je záhadou, když se večeře podává se zpožděním a s jiným ohlášením, než je obvyklé. Povídka nabízí rychlý spád, akci a tradiční vypravěčskou brilanci. Jedná se o pokračování naší edice s názvem Voila – Hercule Poirot. (anotace vydavatele)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)