Líheň I. Smrt zrozená v Praze (2014)

Lihen 2014Miroslav Žamboch. Sci-fi. Audiokniha. Hudba Vlado Hudec. Produkce Jiří Walker Procházka a Radek Volf.  Výtvarník obálky Grigorij Vyatkin. Ilustrace a design Petr Šimčík. Režie, střih záznamu, zvuk a mastering Radek Volf.

Čte Lucie Fiona Šternerová.

Natočeno 2014. Vydalo nakladatelství Walker a Volf  v roce 2014 (1 CD mp3, MP 5069 KTN, 39 stop, 10 hod. 8 min.).

Obsah: 1. Ovum, 2. Žena v temnu, 3. Příliš exotická noc, 4. Pozdrav druhé strany, 5. Šaty, šminky a pistole, 6. Konec starých časů Nowaka Barbarossy, 7. Ranní idyla, 8. Účet za telefon, 9. Kapitán Krčmář zůstává sám, 10. Slzy, strach a odhodlání, 11. Nowak Barbarossa – lovec a kořist, 12. V oku hurikánu, 13. Arnošt Křehůlek na číhané, 14. Interview s Gubkinem, 15. Arnošt Křehůlek volí směr, 16. Démoni a andělé, 17. Kniha druhá. Pupa, 18. Odpoledne plné čísel, 19. Kapitán Krčmář jde domů, 20. Pokušení a hrátky s kurýrem, 21. Noční rendez-vous, 22. Hra na kočku a na myš, 23. Kapitán Krčmář chytá druhý dech, 24. Mizerný den, 25. Kapitán Krčmář na stopě, 26. Nowak Barbarossa se loučí, 27. Příruční artilerie a hi-tech hračky, 28. Barbarossa, Filip, Kas a poslední masakr velkého chána, 29. Kapitán Krčmář na diskotéce, 30. Výpověď, 31. Kapitán krčmář a třikrát mrtvý muž, 32. První ztráty, 33. Kapitán Krčmář se usmiřuje, 34. Ráno plné čísel, 35. Kapitán Krčmář mění strany, 36. Sólo pro šroubovák, 37. kapitán Krčmář si čte.

Pozn.: Marika Zaháňská, mladá sportovně založená žena, pracuje jako asistentka na vysoké škole. Kromě problémů v osobním životě a občas přečerpaného bankovního konta žije relativně spokojeně a všedně – do chvíle, než v uličkách za Knížecí na Praze 5 narazí na ozbrojeného násilníka a také na mladého muže, který ji pomůže z nesnází. Setkání otáčí její život vzhůru nohama, v průběhu hodin se dostává mezi mlýnská kola americké rozvědky pátrající po kufříkových atomových bombách a rusko-české mafie čelící nepříteli, proti němuž je CIA partou trampů na výletě. A tajemství, smrt nebo život, se ukrývá právě v Praze… (anotace)

Lit.: anonym: Milé (naše) poslouchátorky… In web Facebook – Walker a Volf, 14. 1. 2014 (zpráva). – Cit.: Milé (naše) poslouchátorky a milí (naši) poslouchátoři, dnes Vám představíme další náš počin – tentokráte bude píárko ve verších (ve spolupráci naším národním Kájou Jardou Erbenem)

„Brzo, brzičko společnost W & V vstala
ediční plán si přichystala.
Půjdu v únoru nahrávat k jezeru,
A na vše ostatní se …. ehm, vykašlu.“

A než zveřejníme vše, co je již domluvené na tento rok, tady je ta good message: začátkem února začínáme nahrávat druhou naši audio knihu pro Vaše uši!

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)