Matky to chtěj taky (2009)

Irena Obermannová. Scénář a režie Jindřiška Nováková. Hudbu nahrál Honza Ponocný. Producentka Jindřiška Nováková. Mistr zvuku Ladislav Reich. Fotografie J. Ponocný, 2009. Grafické zpracování ak. mal. Jáchym Šerých, Mikoláš Fabián, 2009. Producentka a redakce bookletu PhDr. Jindřiška Nováková.

Čtou Vanda Hybnerová, Berenika Kohoutová a Ivan Říha.

Natočeno ve studiu Virtual společnosti Bystrouška v roce 2008–2009. Vydalo AudioStory a Popron Music 2. 3. 2009 v edici Román (3 CD, 3:50:42).

matky to chtej taky 2009Hlavní hrdinkou je čtyřicetiletá Matylda, rozvedená matka dospívající dcery, která touží po novém partnerském soužití. Dcera odjíždí na výměnný pobyt do ciziny a Matylda se stává matkou – hostitelkou mladého norského studenta Sindreho. Mladík svou bezprostředností zažehne ve vyhořelé ženě jiskru nového citu i erotické vášnivosti. Náhlé milostné vzplanutí ve věkově nerovném vztahu spouští lavinu změn včetně životních postojů hlavní hrdinky. Konečně nalézá samu sebe. Příběh Vás určitě pobaví ale také přiměje k zamyšlení nad vztahy mužů a žen, matek a dcer, a rovněž nad podmínkami, které navozují pocit štěstí a životního naplnění. (anotace vydavatele)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)