Studio N – Iva Pazderková: Babiš je uražený školáček, nezajímá mě jeho ego (2020)

Připravil Filip Titlbach.

Hovoří herečka Iva Pazderková.

Natočeno 2020. Webová premiéra

Lit.: Titlbach, Filip: Studio N: Babiš je uražený školáček, nezajímá mě jeho ego. Chci, aby se o mě vláda postarala, říká Iva Pazderková. In web Deník N, 23. 3. 2020 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Studio N je zpravodajský podcast Deníku N. Aktuální témata, původní zprávy, komentáře.

Miloš Zeman řekl ve svém čtvrtečním projevu, že herci, kteří si stěžovali, že nemají kšefty, by udělali nejlépe, kdyby navštívili domovy důchodců a přinesli tam trochu radosti. Herečka Iva Pazderková odmítá, že by divadelníci přestali bavit lidi.

„Spíš mě mrzí, že v dnešní době technických vymožeností tomu nebohému panu prezidentovi nezavedou do Lán internet a nepodají mu příslušné informace o tom, jaké chování a jednání je v rámci ochrany seniorů doporučeno. To znamená, že se k němu asi nedostalo, že se za nimi nemá chodit. Mrzí mě to a myslím si, že by si jako hlava státu tyto informace zasloužil.“ Poslechněte si rozhovor, kvůli kterému už možná Iva Pazderková podle svých slov nikdy nedostane práci. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)