Podcast Divadla Spejbla a Hurvínka 1/?? (2021)

Intimní hovory pod rouškou na středních bavlnách. Připravil a hovoří Martin Klásek.

Natočeno 2021. Webová premiéra 1. dílu 26. 2. 2021 (37 min.). K poslechu zde.

Pozn.: Spejbl s Hurvínkem mají přes svůj dřevěný původ nezkrotný temperament. Nevydrží jen tak sedět. No, pan Spejbl by to asi vydržel, ale Hurvínek nedovolí. Když se nemůže hrát, tak za Vámi společně vyráží povolenou metodou. Na světě je tak první podcast Spejbla a Hurvínka.

Obsah: 1. Koho jiného si při prvním rozhovoru pozvat než rodinu. Tátu. Tatínka Martina Kláska. A kdy jindy, než v den jeho 64 narozenin. V podcastové (Až nadkastové, jak říká pan Spejbl.) více než půlhodince uslyšíte Martinovo vzpomínání na vlastní začátky, na Miloše Kirschnera i Helenu Štáchovou. Uslyšíte i jeho divadelní přání a plány do budoucna. Ve zvukových ukázkach navíc zazní vedle písniček Spejbla s Hurvínkem i Martinův osmnáctiletý(!) hlas.

2. Richard Mašek a Michal Barták. K druhému rozhovoru si Spejbl s Hurvínkem opět pozvali své nejbližší. Tentokrát to nebudou tatínci, ale pozvali si své vodiče.  V dnešní podcastové půlhodince vyzpovídali Spejbl s Hurvínkem (za pomoci Martina Kláska) Richarda Mašku a Michala Bartáka. Oba se svým svěřencům věnují desítky let a tím pádem patří také trošku do rodiny. Chachááá!!!

3. Květoslava Plachetková a Michaela Jandlová.  Ke třetímu podcastovému rozhovoru si Spejbl s Hurvínkem pozvali holčičky. Vodičky Máničky.

4. Ke čtvrtému podcastovému rozhovoru si Spejbl s Hurvínkem pozvali našeho doyena, krátce jedenasedmdesátiletého a také našeho pamětníka. Náš živý archiv. Vedoucího na našich turné. Loutkoherce tělem i duší a majitele sametového hlasu.

To vše v jedné osobě pana Reného Hájka

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)