Vlevo dole – Jak poznáme, že se Zeman probudil? Začne prudit novou vládu (2021)

Epizoda číslo 100 politického podcastu Vlevo dole. Na programu je hodnocení rýsujícího se kabinetu Petra Fialy, Miloš Zeman a klid na lůžku. Připravili Václav Dolejší a Lucie Stuchlíková

Natočeno 2021. Webová premiéra 10. 11. 2021 (Seznam Zprávy, 12:00 h.; 42 min.).

Lit.: Dolejší, Václav – Stuchlíková,  Lucie: Vlevo dole: Jak poznáme, že se Zeman probudil? Začne prudit novou vládu. In web Seznam Zprávy, 10. 11. 2021 (článek + nahrávka k poslechu) – Cit.: Už brzy poznáme, v jaké kondici se v nemocnici „probudil“ prezident Miloš Zeman. A to velmi jednoduše – podle toho, jak moc bude komplikovat vznik nové vlády. Téma jubilejní 100. epizody politického podcastu Vlevo dole.

„Pokud ochotně a bez jakýchkoliv výhrad jmenuje nový kabinet tak, jak mu sestavu předloží Petr Fiala, pak můžeme směle konstatovat, že už to není ten starý Zeman, který si nikdy neodpustí hrát si své hry, rýpat a škodit,“ míní reportér Václav Dolejší.

Jestliže se Zemanovi vrátila po přesunu na standardní nemocniční pokoj alespoň část jeho původní síly a chuti intrikovat, pak se určitě pokusí alespoň jednoho ministra či ministryni blokovat. Budoucí premiér a lídr koalice Spolu Petr Fiala mu ale už předem vzkazuje, že v takovém případě neustoupí.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)