Nosiči vody 1/?? (2022-2023)

Fotbalový podcast Seznam Zpráv. Trio Jaromír Bosák, Luděk Mádl a Karel Tvaroh každý týden o českém a světovém fotbalu. Příběhy, aféry, důležité postavy na hřišti i v zákulisí.

Natočeno 2022-2023. Webová premiéra 1. dílu 11. 1. 2022 (Seznam Zprávy, 12:00 h.; 55 min.).

Lit.: Bosák, Jaromír – Mádl, Luděk – Tvaroh, Karel: Křetínský, Schick… Ale proč patří mezi nejvlivnější ve fotbale i Bradáčová? In web Seznam Zprávy, 11. 1. 2022 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Jsou tu Nosiči vody. Nový podcast Seznam Zpráv zaměřený na dění v českém i světovém fotbale. Jeho protagonisty jsou Jaromír Bosák, Luděk Mádl a Karel Tvaroh a premiéra se točila kolem žebříčku Top 50 nejvlivnějších ve fotbale.

Autorem žebříčku, který publikovaly Seznam Zprávy, je jejich fotbalový expert Luděk Mádl. Žebříček si můžete prohlédnout zde. „Porovnávat vliv napříč mnoha kategoriemi – třeba funkcionáře s trenéry, agenty, sponzory či aktivními hráči – je samozřejmě ošemetné. Ale hlavním cílem je představit fanouškům mozaiku lidí a oborů, jejichž práce na fotbal má nebo může mít zásadní vliv,“ řekl Mádl.

A pustili se s Jaromírem Bosákem do debaty, proč je podle něj sparťanský boss Daniel Křetínský výš než slávista Jaroslav Tvrdík, proč mezi agenty stále vyniká Pavel Paska nebo jestli se od nového předsedy FAČR Petra Fouska čekalo víc.

„Předpokládal jsem, že to bude přece jen trochu větší střelec,“ říká Mádl, který vysvětlil také to, proč jako vlivnějšího kouče vnímá spíš strůjce slávistických úspěchů Jindřicha Trpišovského než reprezentačního trenéra, tedy Jaroslava Šilhavého. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)