Ptám se já – Kdo je tady prezident? Petr Pavel (2022)

Připravila a moderuje Marie Bastlová. Editorka Eliška Dokulilová.

Hovoří generál ve výslužbě Petr Pavel.

Natočeno 14. 6. 2022 (Papírna Plzeň).  Webová premiéra 16. 6. 2022 (Seznam Zprávy, 9:00 h.; 34 min.).

Lit.: Bastlová, Marie: Já a špion? To je nepochopení situace, promluvil o minulosti v KSČ Pavel. In web Seznam Zprávy, 16. 6. 2022 (článek + nahrávka k poslechu) – Cit.:

Generál Petr Pavel je jedním z nejvýraznějších možných kandidátů na Hrad. A to i přesto, že sedm měsíců před prezidentskými volbami svoji kandidaturu zatím neohlásil. Ale minimálně řekl, že to plánuje. Jak velkou šanci má?

Hostem speciálního vysílání Ptám se já: Kdo je tady prezident? z Papírny Plzeň byl generál ve výslužbě Petr Pavel.

O bývalém předsedovi vojenského výboru NATO generálovi Petru Pavlovi se v poslední době mluví často, a to nejen kvůli tomu, že se jako vojenský expert vyjadřuje k dění na Ukrajině a upozorňuje na fakt, že Evropa dlouho přehlížela hrozby z Východu. Delší dobu se o něm totiž spekuluje jako o možném kandidátovi na Pražský hrad. Že se ke kandidatuře chystá, už sice řekl, oficiální oznámení ale zatím nepřišlo – podle Pavla i proto, že mají Česko a svět teď jiné věci na starost. Mimo jiné i kvůli válce na Ukrajině. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)