Šťastný podcast – Konec kun a korun. Euro by mělo být všude (2022)

Účinkují Jindřich Šídlo, scenárista Konstantin Sulimenko, producent Ondřej Lasák a docentka Instagramu Tereza Povolná.

Natočeno 2022. Webová premiéra 26. 9. 2022 (Seznam Zprávy, 20:00 h.; 43 min.).

Lit.: Šídlo, Jindřich – Sulimenko, Konstantin: Šťastný podcast: Konec forintů, kun i korun. Euro by mělo být všude. In web Seznam Zprávy, 26. 9. 2022 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.:  Jaké to bylo, když ještě vůbec neexistovalo euro, a kam zmizela ČSSD? O tom všem a mnohém dalším si povídá dnešní sestava Šťastného podcastu ve složení Jindřich Šídlo, Konstantin Sulimenko, Tereza Povolná a Ondřej Lasák.

I když podpora eura stoupá, stále ho nějaký čas ještě mít nebudeme. Nejsme samozřejmě jediná země, která si svou původní měnu nechala, stejně se zachovaly třeba Švédsko, Polsko nebo Maďarsko. A to občas přináší nám, nezkušeným turistům, jisté problémy.

„Když jsem nedávno kupoval hranolky dceři na polské straně Sněžky, věděl jsem, že stačí částku ve zlotých vynásobit pěti a mám představu, kolik platím. Ale kdo z vás ví, kolik je forint?“ ptá se Jindřich Šídlo v novém dílu Šťastného podcastu, který navazuje na aktuální díl Šťastného pondělí. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)