Šťastný podcast – Proč Bohuslav Svoboda nesnáší mladé lidi? (2022)

Účinkují Jindřich Šídlo, scenárista Konstantin Sulimenko, producent Ondřej Lasák a docentka Instagramu Tereza Povolná.

Natočeno 2022. Webová premiéra 19. 9. 2022 (Seznam Zprávy, 18:20 h.; 37 min.).

Lit.: Šídlo, Jindřich – Sulimenko, Konstantin: Šťastný podcast: Proč Bohuslav Svoboda nesnáší mladé lidi? In web Seznam Zprávy, 19. 9. 2022 (článek + nahrávka k poslechu).- Cit.:  V Praze si na primátora možná počkáme dlouhé měsíce a senátní volby znají díky facebooku prvního vítěze. O tom všem a mnohém dalším si ve Šťastném podcastu povídají Jindřich Šídlo, Konstantin Sulimenko, Tereza Povolná a Ondřej Lasák.

Komunální volby nás čekají už za pár dní a na svého nového (či staronového) primátora se těší také obyvatelé Prahy. Jenže to možná nebude tak úplně jednoduché.

„Já jsem slyšel, že některé politické dohody nebude možné uzavřít před prezidentskými volbami,“ říká v aktuálním Šťastném podcastu Jindřich Šídlo, nejhlavnější politický analytik Šťastného pondělí, a dodává: „ale jak přesně bude povolební situace vypadat, bude záležet na tom, jestli se do zastupitelstva dostane STAN nebo třeba náhodou i SPD.“ (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)