Reaktor Vlevo dole – Soumrak marketérů (2023)

Co si počne guru Mára bez Andreje Babiše? A Andrej Babiš bez Máry? Připravili Lucie Stuchlíková aVáclav Dolejší.

Natočeno 2023. Webová premiéra 2. 2. 2023 (Seznam Zprávy, 17:00 h.; 17 min.).

Lit.: Stuchlíková, Lucie – Dolejší, Václav: Vlevo dole: Krysy, nebo oběti? Co stojí za exodem marketérů z ANO. In web Seznam Zprávy, 2. 2. 2023 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Marek Prchal, Tünde Bartha, Vladimír Vořechovský. Od Andreje Babiše po prezidentské porážce odcházejí blízcí spolupracovníci, kteří s ním byli od založení hnutí ANO. Co se to v PR týmu největšího opozičního hnutí vlastně děje? Téma pro Reaktor politického podcastu Vlevo dole.

„Člověka nad tím napadnou dvě varianty. Buď krysy opouštějí loď – mají toho po těch letech dost a cítí, že už to jde ke dnu. Nebo naopak hnutí hledá obětní beránky volebního neúspěchu. A popravdě, podle mě to klidně může být kombinace obojího,“ myslí si Lucie Stuchlíková.

Oficiální důvod – že už pro ně hnutí ANO nemá práci – je minimálně podivný. Když rozpouštíte volební tým, určitě se jako první nezbavujete dlouholetých blízkých kolegů. A koneckonců předseda hnutí už naznačil, kdo může za jeho neúspěch – marketéři, kterým se kampaň nepovedla. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)