Respekt podcast – Dnešní Rusko je šílené. Většina obyvatel agresi podporuje (2023)

Záznam debaty připravil a moderuje Ondřej Kundra.

Hovoří Alexandr Mitrofanov, Darja Stomatová, Tomáš Lindner, Lenka Víchová a Jan Šír.

Natočeno 2023. Webová premiéra 24. 2. 2023 (Respekt.cz, 88 min.).

Lit.: Sedláček, Štěpán: Dnešní Rusko je šílené. Většina obyvatel agresi podporuje.  In web Respekt.cz, 24. 2. 2023 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Podcast: Debata Respektu o minulosti a budoucnosti Ruska a vývoji války na Ukrajině s Alexandrem Mitrofanovem, Darjou Stomatovou, Tomášem Lindnerem, Lenkou Víchovou a Janem Šírem. Moderuje Ondřej Kundra.

Uplynul rok války, kterou na území Ukrajiny rozpoutal Vladimír Putin. K této příležitosti Respekt uspořádal sérii diskuzí mapující uplynulé měsíce a zároveň nabízející výhled do budoucna. Poslechněte si záznam hlavní debaty z konference Rok války, která se konala s Kasárnách Karlín 20. února. O válce, která trvá mnohem déle než rok, debatovali: Alexandr Mitrofanov, autor knihy Mrazík s pandrekem v ruce, Darja Stomatová, autorka knihy Po štítem Charkova, Lenka Víchová, spoluautorka knihy Chleba z minového pole, Jan Šír, editor knihy Ruská agrese proti Ukrajině, a redaktor Respektu Tomáš Lindner. Moderoval Ondřej Kundra. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)