Mediální cirkus – Jaromír Soukup (2024)

Hostem Mediálního cirkusu byl moderátor a mediální magnát Jaromír Soukup. Rozhovory se Zemanem si přáli Číňané, říká. Připravila Marie Bastlová.

Natočeno 2024. Webová premiéra 18. 4. 2024 (Seznam Zprávy, 10:00 h.; 51 min.).

Lit.: Bastlová, Marie: Jsem optimista, říká ke stamilionovým dluhům Soukup. In web Seznam Zprávy, 18. 4. 2024 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Mediální magnát Jaromír Soukup zatím nebude prodávat podíly ve svých firmách. Tvrdí, že stamilionové dluhy svých společností zvládne a že už dokončuje restrukturalizační plány. Na ně dostal od soudu tři měsíce.

„Jsem optimista. Není to lehká situace, ale máme z ní jasnou cestu ven,“ prohlásil Soukup v podcastu Mediální cirkus.

Do Soukupova mediálního impéria, jehož páteří jsou firmy Empresa Media, jež vlastní časopisy Týden nebo Instinkt, Barrandov Televizní Studio a agentura Médea, nedávno vstoupil podnikatel Jan Čermák. Ten je momentálně majitelem 50procentního podílu.  Empresa Media a televize Barrandov čelily insolvenci, teď jim soud přiřkl ochranu před věřiteli a dal jim tři měsíce na vypracování záchranného plánu. Právě vstup Čermáka je podle Soukupa pro šanci na záchranu jeho impéria zásadní. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)