O baterce, která se stala bludičkou (1999)

Daniela Fischerová. Veselá pohádka o tom, že i slavný detektiv potřebuje při pátrání a zatýkání zločince trochu nadpřirozené pomoci. A že tomu sám nevěří? No, nevím, ale prý začal číst pohádky, tak na tom asi něco bude. Tvůrci nezjištěni.

Osoby a obsazení: vypravěč (Dušan Baur), detektiv Klička (Pavel Chaloupka), teta, poštovní úřednice (Dana Holubová) a herec Habásko (Stanislav Beránek).

Připravilo Radio Proglas v roce 1999 (22 min.). Premiéra 25. 12. 1999 (Radio Proglas). Reprízy 28. 9. 2001 (Radio Proglas), 10. 3. 2002 (Radio Proglas), 19. 4. 2009 (Radio Proglas), 11. 8. 2013 (Radio Proglas), 1. 10. 2017 v cyklu Nedělní pohádka (Radio Proglas).

Pozn.: Když má dobrá baterka špatnou povahu, tak její světlo určitě nebude dobře sloužit. Své se o tom doví každý, kdo bude poslouchat 11. srpna 2013 naše odpolední vysílání. Veselá pohádka Daniely Fischerové o tom, že i slavný detektiv někdy potřebuje při pátrání a zatýkání zločince trochu nadpřirozené pomoci. A že tomu sám nevěří? No, nevím, ale prý začal číst pohádky, tak na tom asi něco bude. Pohádku vypráví Dušan Baur. Teta Mína, která umí dobře zacházet s prakem a ospalá poštovní úřednice je Dana Holubová, vědecky založený a trochu popletený detektiv Klička – Pavel Chaloupka a herec Habásko na letním bytě – Stanislav Beránek. (anotace Radia Proglas)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)