Host Radiožurnálu – Milan Reindl (2017)

Hostem je zatím jediný český designér stavebnice Lego a také někdejší učitel Milan Reindl. V dánském městě Billund navrhuje modely stavebnice, s kterou si hrají děti po celém světě. Jaká byla jeho cesta k práci snů? Jak vypadá jeho běžný pracovní den? Kde bere inspiraci? A jaké jsou v současné době požadavky na výrobce hraček pro děti? Moderuje Jan Pokorný.

Natočeno 2017. Premiéra 13. 11. 2017 (ČRo 1 Radiožurnál, 9:05 h.).

Lit.: PŘIPRAVUJEME: Milan Reindl, zatím jediný český designér Lega. In web ČRo 1 Radiožurnál, 13. 11. 2017 (anotace). – Cit.: Hostem Radiožurnálu bude v pondělí dopoledne zatím jediný český designér stavebnice Lego a také někdejší učitel Milan Reindl. V dánském městě Billund navrhuje modely stavebnice, s kterou si hrají děti po celém světě. Jaká byla jeho cesta k práci snů? Jak vypadá jeho běžný pracovní den? Kde bere inspiraci? A jaké jsou v současné době požadavky na výrobce hraček pro děti? I na to se moderátor Jan Pokorný zeptá v pondělí dopoledne mezi 9. a 10. hodinou designéra známé dánské stavebnice Milana Reindla. Své otázky můžete pokládat i vy.

 

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)