Host do domu – Daniela Šinkorová (2018)

Host zpěvačka a herečka Daniela Šinkorová. Držitelka Thalie i ceny Týtý je původem ze Slovenska. Jakou zkušeností pro ni bylo účinkování ve StarDance? Proč se v dětství učila hře na bicí? A jaké nové výzvy před ní stojí? Moderuje Vladimír Kroc.

Natočeno 2018. Preméra 13. 11. 2018 (ČRo 2 Praha, 11:04 h).

Lit.: Pálka, Matěj – Kroc, Vladimír: Sebevědomí získávám na jevišti, říká Daniela Šinkorová. In web ČRo 2 Praha,  13. listopad 2018 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Krásná a úspěšná žena, která si dokáže stoupnout v hlavní roli na pódium, má velké sebevědomí. Alespoň si to většina lidí myslí. Daniela Šinkorová ale říká, že na sebevědomí musí pracovat.

„Na jevišti vstupuji do jiné role, proto divadlo taky dělám,“ vysvětluje. Právě možnost vtělit se do někoho jiného jí tak zbavuje trémy a dodává sebejistotu.

V nedávné době začala i učit a třeba to bude i jedna z rad pro začínající herce. Studenti jí prý přitom také učí řadu věcí. „Je zajímavé sledovat, jak mají takové ty čerstvé oči, naivní představy a jak jsou pořád ještě čistí a jdou do všeho s plnou vervou a radostí. Nemají žádné šuplíky, rutinu. A když je sleduji, tak vidím něco nového, a tím se vlastně učím,“ poznamenává Daniela Šinkorová.

Jak se vyrovnává s překvapivým brzkým vyřazením ze StarDance? Hodně využívá Instagram, jak se s touto sociální sítí sžila? Cítí se jako slovenská herečka žijící v České republice, nebo už se považuje spíš za herečku ryze českou?

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)