Plus Speciál – Přinesl prezident Trump své zemi prosperitu? (2019)

Americký prezident Donald Trump během projevu o stavu Unie vyzval k národní jednotě a překlenutí rozdílů. Spojené státy podle něj zažívají ekonomický zázrak a ohrozit ho můžou jen nesmyslné války a stranická vyšetřování. Přinesl skutečně prezident Trump své zemi nevídanou prosperitu? Moderuje Jan Bumba.

Hovoří Marie Štenglová, redaktorka zahraniční redakce Českého rozhlasu, Lenka Kabrhelová, bývalá zpravodajka Českého rozhlasu v USA, Daniel Anýž, redaktor serveru Aktuálně.cz a expert na dění v USA, Kryštof Kozák, amerikanista a vedoucí Katedry severoamerických studií Institutu mezinárodních studií Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy).

Natočeno 2019. Premiéra 6. 2. 2019 (ČRo Plus, 10:10 h).

Lit.: Bumba, Jan: Speciál: Přinesl skutečně prezident Trump své zemi prosperitu? In web ČRo Plus, 6. únor 2019 (anotace + nahrávka k poslechu). – Cit.: Americký prezident Donald Trump během projevu o stavu unie vyzval k národní jednotě a překlenutí rozdílů. Spojené státy podle něj zažívají ekonomický zázrak a ohrozit ho můžou jen nesmyslné války a stranická vyšetřování.

Přinesl skutečně prezident Trump své zemi nevídanou prosperitu? Poslechněte si celý speciál Českého rozhlasu Plus. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)