Blízká setkání – Jaromír Hanzlík (2019)

Host herec a scénárista Jaromír Hanzlík. Moderuje Tereza Kostková. Rozhovory s osobnostmi, které znáte nebo které stojí za to poznat. Dialogy, které pohladí po duši hosty i posluchače. S Dvojkou můžete prožít blízké setkání s novým zajímavým člověkem každý všední den.

Natočeno 2019. Premiéra 12. 2. 2019 (ČRo 2 Praha, 11:04 h).

Lit.: Horálková, Elena – Kostková, Tereza: „Proboha, to není pokračování!“ Jaromír Hanzlík o Létu s gentlemanem. In web ČRo 2 Praha, 12. únor 2019 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.:  „Když píšeš scénář, představuješ si konkrétní herce. Ale pak to dostane režisér a musíš ustoupit,“ svěřuje se Jaromír Hanzlík v pořadu Blízká setkání Terezy Kostkové.

Mnohým bude titul nového filmu evokovat filmovou legendu Léto s kovbojem. „Mně se ten název líbil a myslel jsem si, že bude příjemnou letní atmosférou jen tak mírně upomínat na ten kdysi populární film. Teď všichni říkají, že je to pokračování, a ptají se, proč v tom nehraje Kolářová. Proboha, není to pokračování!“ upozorňuje Jaromír Hanzlík.

Proč se rozhodl napsat filmový scénář? Koho ve filmu uvidíte? Jak vzpomíná na Cyrana?

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)