Plus Speciál – Smrt Karla Gotta (2019)

Připravil Jan Burda.

Hovoří Alžběta Havlová, redaktorka Českého rozhlasu; Ondřej Konrád, hudební publicista a komentátor Českého rozhlasu; Pavel Brabec, prezident Asociace českých reklamních agentur; Václav Jabůrek, zahraniční zpravodaj Českého rozhlasu.

Natočeno 2019. Premiéra 2. 10. 2019 (ČRo Plus, 22 min.).

Lit.: Burda, Jan – Přinosilová, Jana: Zahraniční úspěch Karla Gotta byl postavený na cukrkandlovém tenoru, říká publicista Konrád. In web ČRo Plus, 2. říjen 2019  (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Karel Gott zemřel, tato zpráva zní ze všech českých i evropských médií od středečního rána – několikanásobný Slavík podlehl rakovině v úterý těsně před půlnocí.

Zpěvák se zdravotními problémy zápasil od října 2015, kdy mu lékaři diagnostikovali zhoubné nádorové onemocnění mízních uzlin. Po léčbě v březnu 2016 prohlásil, že ani po těžké nemoci se nehodlá s hudební kariérou rozloučit a začal se postupně vracet na scénu. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)