Xaver a host – Olga Šípková (2019)

Olga Šípková hostem Luboše Xavera Veselého.

Natočeno 2019. Premiéra 8. 10. 2019 (ČRo Region, 26 min.).

Lit.: Welnerová, Nicola – Veselý, Luboš Xaver: Vrcholový sport je minulost, ale sportovkyní zůstávám dál, říká mistryně světa v aerobiku Olga Šípková. In web ČRo Region, 8. říjen 2019 (článek + nahrávka k poslechu) – Cit.: Olga Šípková je držitelkou hned několika významných úspěchů v aerobiku. Dnes se kromě milovaného sportu věnuje podnikání a moderování. V rozhovoru s Xaverem Veselým mimo jiné prozradila i to, jaké jídlo by rozhodně nikdy nesnědla.

Sportovkyně Olga Šípková se od dětství věnovala moderní gymnastice. V roce 1993 zvítězila na mistrovství České republiky ve sportovním aerobiku. V tomto sportu je také dvojnásobnou mistryní Evropy a mistryní světa. Sama ale svoji kariéru ve vrcholovém sportu vidí jako minulost. „Asi jsem nikdy nebyla ten typ, který by si pověsil medaili doživotně na krk a žil z toho, že ji získal,“ směje se Olga Šípková. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)