Host Lucie Výborné – Zdeněk Godla (2020)

Vypadá to trochu jako laciná filmová zápletka. Napaří vám veřejně prospěšné práce a při tom vás objeví filmaři. Zdeněk Godla tuhle situaci skutečně zažil a loni exceloval v seriálu Most. Jaký byl jeho život v té době? Čím mu pomohla, ale čím ho taky stresuje příležitost hrát v nekonečném seriálu? A jaké slýchá ohlasy na svoje hraní? Zeptá se Lucie Výborná v RadioCafé Vinohradská 12.

Natočeno 2020. Premiéra 24. 1. 2020 (ČRo 1 Radiožurnál, 9:06 h.).

Lit.: Hladíková, Kristýna – Výborná, Lucie: Beru to, co mi život nabízí, říká Zdeněk Godla. Hraní ho vytáhlo z nezaměstnanosti. In web ČRo 1 Radiožurnál, 24. leden 2020 (anotace + nahrávka k poslechu). – Cit.: (….) Zdeněk Godla loni exceloval v seriálu Most!, díky němuž se z něho stal profesionální herec. Na začátku jsem si myslel, že to je podfuk, přiznává. Dneska se se mnou lidi chtějí fotit na ulici. V Mostu jsem si nemusel na nic hrát, především jsem improvizoval. Scénář byl odvážný, radši jsem se neptal mámy, jestli seriál viděla. Po Mostu už se nestane, že by vás jako Roma nepustili do hospody, podařilo se mu pohnout s předsudky.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)