Seriál Radiožurnálu – Deníky ve stavu nouze 1/?? (2020)

Připravila Veronika Hlaváčová.

Natočeno 2020. Premiéra 8. dílu 22. 4. 2020 (ČRo 1 Radiožurnál, 8:45 h.)  v cyklu Seriál Radiožurnálu.

Obsah:  1. Prodavačka ze supermarketu: Samozřejmě se nákazy bojím, nemá ale cenu na to myslet a stresovat se – 2. Učitel ve stavu nouze: Děti se do té staré dobré školy budou těšit a budou si jí víc vážit – 3. Zdravotní sestra Šárka: Člověk neví, kdy to skončí, jak dlouho to takto půjde – 4. Majitel restaurace: Musíme tohle období přečkat a věřit, že to ve zdraví zvládneme – 5. 69letá seniorka Vlasta: S manželem nevycházíme za plot. Syn nás nikam nepustí – 6. Maturantka Kristýna: Spoléhali jsme, že maturity nebudou. Ztratili jsme měsíc opravdové školy – 7. Pečovatelka po 21 dnech v domově pro seniory: Usmívám se i pod rouškou – 8. Řidič městského autobusu Petr: Cestujících hodně ubylo, už chci být zas víc užitečný

Lit.: Hlaváčová, Veronika: Deníky ve stavu nouze. In web ČRo 1 Radiožurnál, 22. duben 2020 (anotace).- Cit.: Zdravotní sestra, učitel, seniorka, podnikatel a prodavačka potravin. Deníky deseti lidí, kteří prožívají epidemii jinak. Jak pandemie změnila naše životy? Poslouchejte další díly reportážního seriálu každý všední den po 8.45 na Radiožurnálu.

Seriál vysíláme celý týden každý všední den po 8.45 nebo je najdete po odvysílání v delší verzi zde na webu. (….)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)