13+ – Aktuální pandemická situace, proměna vztahu prezidenta a premiéra a výsledky víkendových zemských voleb v Německu (2021)

Připravila a moderuje Anežka Jakubcová.

Hovoří René Levínský – ředitel BISOP, Daniel Kroupa – komentátor, Filip Breindl – komentátor.

Natočeno 2021. Premiéra 15. 3. 2021 (Rádio Proglas, 13:05 h.; 28 min.).

Lit.: Jakubcová, Anežka: Aktuální pandemická situace, proměna vztahu prezidenta a premiéra a výsledky víkendových zemských voleb v Německu. In web Radio Proglas, 15. 3. 2021 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: U posledního dění na domácí politické scéně, mj. u požadavků prezidenta Miloše Zemana na odvolání některých členů vlády a státního úřadu, se zastavíme s filosofem a komentátorem Danielem Kroupou. Dalším tématem budou skončené zemské volby v Bádensku-Württembersku a Porýní-Falci v Německu – co výsledky signalizují zejména CDU? Začínáme ve 13.05, moderuje Anežka Jakubcová.

13+ V pořadu 13+ reagujeme na současné dění a ptáme se na podrobnosti. Sledujte naše rozhovory a diskuse každý všední den po zprávách v jednu odpoledne. 13+, to jsou aktuality v souvislostech.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)