Alex a host – Jan Menger (2022)

Prosincovému vysílání budou kralovat Pochoutkové Vánoce, říká ředitel regionálního vysílání Jan Menger v pořadu Alex a host.

Natočeno 2022. Premiéra 24. 11. 2022 (ČRo Region, 23 min.).

Lit.: djo – Mynářová, Alexandra: Prosincovému vysílání budou kralovat Pochoutkové Vánoce, říká ředitel regionálního vysílání Českého rozhlasu. In web ČRo Brno, 24. listopad 2022 (článek + nahrávka k poslechu) – Cit.: „Mám radost, že jsme letos zrealizovali Humoriádu na cestách nebo v létě projekt Cesta okolo Česka, kde jsme posluchačům dávali tipy na zajímavé výlety a zároveň jsme soutěžili o atraktivní pobyty,“ říká v pořadu Alex a host ředitel regionálního vysílání Jan Menger, který představil i vánoční projekty. A co Český rozhlas nabídne posluchačům v příštím roce, kdy bude slavit 100 let?

Jan Menger stojí v čele regionálního vysílání už řadu let. „Rozhlas mě vlastně provází už od mých 15 let. Je to pro mě srdcovka i v tom, že člověk zapojí fantazii. Posluchači si například podle mého hlasu mohou představit, že jsem svalnatý kulturista, ale opak je pravdou,“ směje se. (…)

Programové novinky na rok 2023 – výběr pořadů

Zlatá láska – soutěž pro posluchače regionálních stanic ČRo, kteří jsou spolu v manželském svazku 50 a více let. „Přihlásit se mohou sami ‚zlatí manželé‘ už teď nebo je mohou přihlásit jejich děti či vnoučata. Už přišlo kolem 20 přihlášek, což předčilo i naše očekávání. Moc se těšíme na ty příběhy. Jako hlavní cenu vítěznému manželskému páru znova vystrojíme svatbu s obnovením manželského slibu, předáme svatební dar a pošleme na svatební cestu,“ říká Jan Menger. Pořad moderuje zlatý manželský pár Carmen Mayerová a Petr Kostka.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)