Alex a host – Martin Zounar (2023)

Martin Zounar hostem Alex Mynářové.

Natočeno 2023. Premiéra 21. 3. 2023 (ČRo Region, 26 min.).

Lit.: JMys – Mynářová, Alexandra: Martin Zounar: Ordinaci v růžové zahradě točím už 15 let. Těší mě, že moji postavu ještě nedali k ledu. In web ČRo Brno, 21. březen 2023 (článek + nahrávka k poslechu) – Cit.: Patří mezi naše nejobsazovanější herce, proto je stále velmi vytížený. Kromě natáčení nekonečného seriálu Ordinace v růžové zahradě věnuje teď nejvíce času nově vzkříšenému divadlu Metro na pražské Národní třídě.

„Musím říct, že od září se tam udělalo moc a moc práce. Dneska můžu poděkovat všem divákům, které jsme získali, které máme a kteří se k nám vrací.“ V Divadle Metro hraje především v komediální hrách, jako jsou Dva nahatý chlapi, Osm euro na hodinu, Na Vánoce budu gay a Úvěr.

V inscenaci Dva nahatý chlapy se probudí dva muži v posteli a nevědí, jak se do ní spolu dostali. Stalo se mu něco podobného, třeba když byl hodně mladý? „Ano, párkrát v životě jsem se lekl, protože jsem se ráno probudil, zmizelo těch 5 až 8 krasohledů a byl jsem tomu postaven tváří v tvář. Vždycky to ale byla žena,“ vzpomíná s úsměvem.

Všechny zmíněné komedie hraje rád a prý mu doslova přirostly k srdci. „Také proto, že je režíroval Antonín Procházka, který je nejenom výborný autor, ale i špičkový režisér a herec. Má cit pro míček, pro situaci a nechává hercům prostor.“ (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)