Host Lucie Výborné – David Škrobánek (2024)

Hostem je David Škrobánek, zakladatel iniciativy Dobrý táta. David Škrobánek se rozhodl, že na táty se trochu zapomíná jak ve firmách, tak v životě. Jak to udělat, aby táta mohl být blízko, když je pořád vnímán hlavně jako živitel rodiny? Čím se liší dnešní tátové od těch před třiceti nebo padesáti lety? A existuje pro chlapy dost dobrých cest, jak práci sladit s péčí o děti? Moderuje Lucie Výborná.

Natočeno 2024. Premiéra 21. 3. 2024 (ČRo 1 Radiožurnál, 9:06 h.).

Lit.: Výborná, Lucie – vma: Být dobrým tátou: Nebojte se říct šéfovi, že chcete být více s dětmi. A dětem čas nelinkujte, radí expert. In web ČRo 1 Radiožurnál, 21. březen 2024  (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Doménou Davida Škrobánka jsou lidské zdroje. Po rozvodu ukončil kariéru v Londýně a rozhodl se mít v životě na prvním místě své děti. Být dobrým tátou se stalo jeho tématem i srdečním projektem. Dobrý táta natáčí podcasty, organizuje konference a snaží se proměňovat pohled společnosti na roli táty. Jak to udělat, aby táta mohl být blízko, pokud je stále vnímán hlavně jako živitel rodiny?  (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)