Pro a proti – Lajky politiků? (2024)

Jak důležité jsou pro voliče lajky a průzkumy oblíbenosti politiků? Hosty jsou spoluautor podcastu Kecy a politika, politický marketér Petros Michopulos a editor Seznam Zprávy Jan Stránský. Připravil Lukáš Matoška.

Natočeno 2024. Premiéra 30. 4. 2024 (ČRo Plus, 9:34 h.; 24 min.).

Lit.: Matoška, Lukáš – kbr:  Politici musí umět dávat góly, říká Michopulos ke konci Langšádlové. Vyšší kvalitou je, když práci rozumí, nesouhlasí editor. In web ČRo Plus, 30. duben 2024 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: „Neměla jsem lajky,“ tak Helena Langšádlová odůvodnila svoji rezignaci na ministerský post. Jak důležité je pro politika umět se mediálně prodat? „Pokud neumí dobře oslovovat veřejnost, politické partnery a komunikovat s politickými oponenty, je polovičním politikem,“ říká politický marketér Petros Michopulos. „Pro mě je ale stále vyšší kvalitou to, že člověk rozumí své práci,“ říká editor serveru Seznam Zprávy Jan Stránský.

Stráský souhlasí s tím, že komunikace je klíčovou součástí práce ministrů. Na postu, který zastávala Helena Langšádlová, to ale podle něj není jednoduchá disciplína. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)