Host Lucie Výborné – Jan Rudzinskyj (2024)

Hostem je Jan Rudzinskyj, pilot a letecký akrobat. Chystá se další Aviatická pouť, jejímž organizátorem je pilot Jan Rudzinskyj. Vedle letecké akrobacie také vede kursy, ve kterých se muži mohou dovědět, jak oddělovat práci od soukromého života. Jaký je jeho recept? A jak se vzdát zlaté klece, ať už je to manželství, nebo firma? Moderuje Lucie Výborná.

Natočeno 2024. Premiéra 8. 5. 2024 (ČRo 1 Radiožurnál, 9:06 h.).

Lit.: jkh – Výborná, Lucie: Největší umění je neletět. Když ovšem intuici posloucháme, nepřijde pochvala, říká pilot Rudzinskyj. In web ČRo 1 Radiožurnál, 8. květen 2024  (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: Buďto podcenění počasí či stavu techniky, nebo naopak přecenění vlastních schopností. Hlavní příčinou nehod jsou lidé, ne letadla, míní pilot Jan Rudzinskyj. (…)

Pobyt ve vzduchu způsobuje euforické pocity, ale umíme jim říct dost? Akrobatický pilot letky Flying Bulls rád sedne do každého stroje, ale od své vážné nehody nepoletí za každou cenu. „Bylo to chyba kolegy, ale moje odpovědnost, protože já jsem měl dva dny předtím v noci varování, že nemám do té Bratislavy létat,“ vzpomíná aviatik Jan Rudzinskyj na pád jako na lekci pokory. Jak situaci prožíval a co mu pomáhá nejít za hranu? (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)