Dvacet minut Radiožurnálu – Miloš Vystrčil (2024)

Hostem je Miloš Vystrčil, předseda Senátu ČR z ODS. Čeká republika je připravena dál shánět finance na munici pro ukrajinskou armádu bránící ruské agresi, potvrdil po schůzce nejvyšších ústavních činitelů premiér Petr Fiala. Může ale česká strana pokračovat v podpoře Ukrajiny navzdory opozici, která vyzývá Ukrajinu k jednání a k ukončení bojů? Moderuje Vladimír Kroc.

Natočeno 2024. Premiéra 4. 7. 2024 (ČRo 1 Radiožurnál – ČRo Plus, 17:06 h.; 25 min.).

Lit.: job – Kroc, Vladimír: Máme šanci stát se významným výrobcem zbraní. Muniční iniciativa je důkazem, že jsme v obranném průmyslu zaspali, říká Vystrčil. In web ČRo 1 Radiožurnál, 4. červenec 2024 (článek + nahrávka k poslechu). – Cit.: „Evropa dnes není schopna vyrábět ani polovinu zbrojního arzenálu, který vyrobí Rusko,“ upozorňuje předseda Senátu Miloš Vystrčil.

Čeká republika je připravena dál shánět finance na munici pro ukrajinskou armádu bránící ruské agresi, potvrdil po schůzce nejvyšších ústavních činitelů premiér Petr Fiala. „Myslím si, že shoda (v zahraniční politice) je na velmi dobré úrovni. Nezaznamenal jsem tam žádný zásadní rozpor,“ popisuje jeden z účastníků schůzky, předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS). Moderuje Vladimír Kroc. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)