Sarajevský atentát (2010)

Stanislav Motl. Další pořad z cyklu Stanislava Motla patřil jistému muži z Moravy, který byl až do svých posledních dnů přesvědčen o tom, že mohl zabránit smrti 10 milionů lidí. Připravil Stanislav Motl.

Účinkují Stanislav Motl, Tomáš Harman, Jan Nepomuk Podstatský-Lichtenstein, Stanislav Buchar a další.

Premiéru vysílal ČRo 2 Praha 30. 1. 2010 v cyklu Stopy, fakta, tajemství … č. 4 (28 min.). Repríza 25. 6. 2018 (ČRo 2 Praha, 18:30 h).

Pozn.: Často říkáme – co by bylo kdyby…Co by bylo, kdyby kdysi mladičký vězeň na hradě Křivoklát předčasně zemřel, čímž by z něho nemohl být pozdější Karel IV – vznikl by pak Karlův most? A stál by někdy, v dnešní velkolepé podobě, Karlštejn? A co by bylo, kdyby neupálili Jana Husa? Objevili by se husité? A z jiné strany: Kdyby nedošlo k atentátu na Johna Fitzgeralda Kennedyho – došlo by k eskalaci vietnamské války, která stála životy i desítek tisíc Američanů?…Další minuty pořadu z cyklu Stopy, fakta, tajemství Stanislava Motla budou patřit jistému muži z Moravy, který byl až do svých posledních dnů přesvědčen o tom, že mohl zabránit smrti deseti milionů lidí.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)