Větrník – Nastavený čas – Ladislav Chudík (2010)

Ladislav Chudík byl hostem v olomouckém rozhlasovém studiu. Připravila a s hercem hovořila redaktorka Dita Vojnarová.

Natočeno v ČRo Olomouc v roce 2010. Premiéra 7. 9. 2010.

Lit.: Suchý, Ondřej: Slyšeli jste? Četli jste? In web Oficiální stránky Ondřeje Suchého, 24. 9. 2010 (článek). – Cit.: „….S přibývajícím věkem v noci špatně spím a tak v poslední době téměř denně poslouchám potmě v posteli různé pořady, které přes den nemám možnost slyšet. (…) Na druhé straně se mě ovšem velmi dotkla hodinka Větrník – Nastavený čas, kterou vysílal Český rozhlas Olomouc v repríze ze 7.9. a v níž redaktorka Dita Vojnarová měla ve studiu na návštěvě hosta Ladislava Chudíka. Dnes již šestaosmdesátiletého excelentního slovenského herce, kterého by si měli naši sousedé hýčkat! Leč – není tomu tak.  (…)

Ladislav Chudík se považuje za rozhlasového herce, ale – kromě onoho pozvání do Českého rozhlasu v Olomouci – naposled byl prý pozván k rozhlasové četbě jen do studia v Banské Bystrici, kde si na něj prý vzpomněl režisér, který je sám už v důchodovém věku.  Nu a v Bratislavě? V Bratislavě pana Chudíka ředitelka rozhlasu prý ani nepozdraví!
Je to žalostné a tak mě v onu chvíli napadlo, že se budu napřesrok snažit, aby mohl Mistr Ladislav Chudík přijet k nám a my mu mohli u nás, v rámci natáčení Nostalgického muzea, vzdát všichni zaslouženou poctu!

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)