Pod slunečníkem – Projekt Slavkovské restaurování (2012)

Připravila Karolina Antlová.

Hovoří Mgr. Radek Ryšánek, restaurátor, odborná záštita projektu Slavkovské resturování, Ing. Aleš Šilhánek, ředitel Zámku Slavkov – Austerlitz a PhDr. Vladimíra Zichová, historik Zámku Slavkov – Austerlitz.

Připravilo Rádio Proglas v roce 2012. Premiéra 17. 5. 2012 (Rádio Proglas, 9:30 h.). Reprízy  19. 5. 2012 (Rádio Proglas,  22:10 h.), 30. 8. 2012 (Rádio Proglas, 9:30 h.) a  1. 9. 2012 (Rádio Proglas, 22:10 h). K poslechu zde.

Pozn.: Slavkovské restaurování je v rámci ČR unikátním projektem. Za svůj úkol si bere přiblížit populární formou široké veřejnosti problematiku restaurování uměleckořemeslných památek. Více v pořadu Pod slunečníkem.

Setkejte se s lidmi a jejich příběhy, odkryjte rozmanité oblasti života. Slunečník rozevřít, roztočit, sklopit, odložit, rozhoupat, nastavit slunci i kapkám deště s námi můžete každý čtvrtek dopoledne od 9.30. Zavítejte do magazínu s vůní života a nebojte se Pod slunečníkem snít, odpočívat, vnímat, žasnout, hledat, mlčet, křičet, doufat, slyšet… (anotace)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)