Mozaika – Klub Biograf – nový kulturní prostor v pražských Košířích (2012)

Připravila Ivana Myšková. O novém kulturním prostoru v pražských Košířích nazvaném Klub Biograf a o jeho pořadech (rozhlasové Trialogy B, amatérská divadla, filmové projekce) hovoří jeho dramaturg Jakub Kamberský a majitel klubu Daniel Strnad.

Natočeno 2012. Premiéra 8. 11. 2012 (ČRo 3 Vltava).

Lit.: Myšková, Ivana: Klub Biograf – nový kulturní prostor v pražských Košířích. In web ČRo, listopad 2012 (anotace + nahrávka k poslechu a stažení). – Cit.: Pozoruhodný kulturní prostor vznikl v pražských Košířích.V bývalém kině v budově z třicátých let minulého století nedávno otevřel Klub Biograf. V interiérech, zrekonstuovaných podle dobových plánů, se budou odehrávat divadelní představení, projekce, koncerty, diskuse i výstavy. Např. včera v Klubu Biograf vystoupil amatérský divadelní spolek S bojkou v zádech s adaptací filmu Světáci. Co dalšího se chystá? Na to Ivana Myšková ptala dramaturga Jakuba Kamberského a majitele klubu Daniela Strnada.

Rozhlasoví režiséři Karel Weinlich a Petr Mančal budou hosty Trialogů B 15. listopadu. 29. listopadu se můžete těšit na koncert irské harfistky Lili Neill. Program začíná vždy od 20 hod. Klub Biograf naleznete na adrese Plzeňská 210 v pražských Košířích.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)