Budem sa dívať všetkým do očí (Budu se dívat všem do očí, 2016)

Marta Hlušíková. Původní rozhlasová hra pro mládež. Dramaturgie Egon Tomajko. Hudba Juraj Haško. Zvuk Marián Cibuľa. Režie Ján Medveď.

Osoby a obsazení: Maťo (Michal Pecha), dedko (Viliam Hriadel), otec (Radoslav Kuric), mama (Ivana Kivaderová), Eva (Dominika Geregová), Šimon (Tomáš Mischura), Stanka (Anna Zemaníková), Vierka (Veronika Kočalková) a sestrička (Alena Sušilová).

Připravil Slovenský rozhlas Banská Bystrica pro RTVS v roce 2016 (46 min.). Premiéra 5. 11. 2016 (SRo 3 Rádio Devín, 13:00-13:45).

Pozn.: Piatak Maťo žije v obyčajnej rodine. Má pubertálnu sestru, obyčajného otca a mamu, trochu streleného dedka a kamarátov futbalistov, červené nosy… a všetko by bolo, ako má byť, keby si v živote nepomáhal „malými klamstvami“ a nebol tak trochu bojazlivý, málo smelý, zakríknutý, či jednoducho „bál sa pozrieť všetkým smelo do očí“… To sa má však čoskoro zmeniť. O krátkej ceste za týmto cieľom a za postupným dospievaním hovorí pôvodná rozhlasová hra Marty Hlušíkovej „Budem sa dívať všetkým do očí“. (anotace SRo)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)