Veľké tajomstvo malých ovečiek (Velké tajemství malých oveček, 2019)

Veronika Martinková. Pohádka. Co se může stát, když vlk pozve ovečku na výlet?  Hudební dramaturgie Ludmila Hodulíková. Zvukový mistr Andrej Klimits. Dramaturgie a režie Zuzana Jurigová Kapráliková.

Osoby a obsazení: Ovečka (Gretka Luprichová), Všetečka (Alžbeta Hrnčiariková), vlček Tĺčko (Ondrej Kaprálik), Alfa Ovce (Michalea Kapráliková), Alfa Vlk (Martin Kaprálikú, ovce 1 (Johanka Miklošíková), ovce 2 (Martina Michalcová), ovce a vlčata (členové DRDD).

Natočeno 2019. Preméra 27. 9. 2019 (Rádio Regina, 18:00 h.) v cyklu Panpulóni.

Lit.: Vlasková, Rozália – Dianišková, Veronika: Skromný týždeň. Téma týždňa. In web SRo Rádio Junior, 27. 11. 2019 (článek). – Cit.:  Na tento týždeň nám pripadol Medzinárodný deň nenakupovania. A tak sa na mnoho spôsobov uskromnia aj naši rozprávkoví hrdinovia. A pripomenieme si aj Moniku Potokárovú, ktorá nás na začiatku týždňa navždy a náhle opustila. (…)

Pozor, pozor! Po prvýkrát sa v našej dvojhodinke pre najmenších objaví rozprávková hra Veľké tajomstvo malých ovečiek. Pripravili ju pre vás Panpulóni – teda je to program malých hercov z Detskej rozhlasovej dramatickej družiny a ich veľkých hereckých kolegov a kolegýň. Spolu vám vyrozprávajú príbeh o tom, ako sa raz dve ovečky na jednom salaši rozhodli, že inde je tráva zelenšia. Zatúžia po dobrodružstve a za salašom stretnú prefíkaného vlka… Ako sa to celé zamotá, to sa dozviete v rozprávke Veroniky Martinkovej. (…)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)