Braček z tekvice (Bratříček z tykve, 1975)

Mária Ďuríčková. Pohádková hra. Dramaturgie Dramaturgia Emília Drugová. Scénická hudba Milan Dubovský. Scénická hudba Milan Dubovský. Hudební dramaturgie Dana Reková. Zvuková spolupráce Ivan Kulašík, Pavol Hanzel. Režie Vladimír Rusko st.

Účinkují Jela Lukešová, Anna Bučinská, Viera Topinková, Gustáv Legéň, Katarína Karovičová, Vladimír Minarovič, Erika Bauerová, Ladislav Chudík, Július Vašek, Oľga Šalagová a Darina Vašíčková.

Připravil Slovenský rozhlas v roce 1975 (40 min.). Repríza 8. 10. 2011 v cykle Rozprávková hra (SRo 3 Rádio Devín), 3. 4. 2015 (SRo 9 Rádio Junior), 31. 1. 2016 v cykle Rozprávka z archívu (SRo 3 Rádio Devín).

Pozn.: Rozprávka, ktorá sa zrodila v záhrade. Ale v tej, ktorú máme radi a v ktorej sa dobre cítime. Hlavná hrdinka Dominika nazve svojho bračeka Kukulíkom a vydá sa s ním na dobrodružnú cestu. Ste zvedaví, aký poklad nájdu? Nuž, Kukulík a Dominika sú pokladom jeden pre druhého… (anotace SRo)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)