Návrat (2005)

Původní rozhlasová sci-fi hra. Pavel Němec. Hudba Vladimír Popelka. Zvuk Milan Křivohlavý. Dramaturgie Václava Ledvinková. Režie Jaroslav Kodeš.

Osoby a obsazení: bioložka Kateřina (Milena Steinmasslová), Jack (Jan Vlasák), kapitán Patrik (Kamil Halbich) a Mark, palubní počítač (Tomáš Racek).

Natočeno v roce 2005.  Premiéra 29. 4. 2006 (Praha, 13:00 – 14:00 h.). Repríza 25. 7. 2015 (ČRo 2 Praha, 13:00 h).

Lit.: anonym: Pavel Němec: Návrat. In web ČRo 2 Praha, červenec 2015 (článek). – Cit.: S návratem z vesmíru bývá občas problém. Je to vděčné téma, pokud se ovšem nejedná o skutečnost a kdy posádce opravdu nejde o krk.

Platí na Zemi stejná pravidla jako kdesi uprostřed vesmíru? Jak moc je důležitá důvěra mezi členy vesmírné lodi? To zjistí Jan Vlasák, Milena Steinmasslová, Kamil Halbich a Tomáš Racek.

Poslední přípravy právě probíhají na posádce vesmírné lodi BIO 0302, která se chystá na cestu zpět na Zem. Precizní kapitán Patrik i bioložka Kateřina se už těší domů.

Vše se zdá být v pořádku – palivo, tlak, zdroje energie i biologické vzorky. Nezbývá než odletět. Co když ale Kateřina dostane tajný úkol, o kterém nesmí kapitánovi říct? Dostane se posádka domů?

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)