Haló, tu Myška (Haló, tady je Myška, 1996)

Tatjana Lehenová. Příběh pro děti o očekávání děťátka. Dramaturgie Kveta Slobodníková. Zvuková realizace Pavol Ruček, Katarína Cútová, Ľubica Olšovská a Miriam Kožuchová. Režie Táňa Tadlánková.

Osoby a obsazení: mama (Helena Geregová), Myška (Kristina Halasová), otec (Miroslav Trnavský), Darina Vašíčková, Soňa Ulická, Ján Valentík a Jozef Šimonovič.

Připravil Slovenský rozhlas v roce 1996 (33 min.). Repríza 28. 4. 2012 (SRo Rádio Devín), 8. 10. 2015 (SRo 9 Rádio Junior).

Pozn.: Vzrušujúci príbeh, ktorý sa môže odohrať takmer v každej rodine. Nebude reč o sťahovaní ani o maľovaní, ale o niečom príjemniejšom a krajšiom – o očakávaní dieťatka.

Nie všetky mamy majú deti, ktoré vidno. Niektoré majú deti ešte len v brušku. Napríklad aj hlavná hrdinka hry Taťjany Lehenovej – Haló, tu Myška. Aké ale bude prekvapenie tejto mamy, keď sa jej raz dieťa z bruška ozve a začne sa s ňou rozprávať! Ak je vám tento príbeh povedomý, môže to byť spôsobené tým, že autorka ho najskôr vydala ako knihu pod názvom „Je Miška myška? Príhody celkom skvelej rodiny“. (anotace SRo)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)