Neobyčajný týždeň (Neobyčejný týden, 2007)

Libuša Friedová. Pohádková hra s písničkami. Hudba Matej Haász. Produkce Silvia Matovská a Alena Rumanovská. Hudební dramaturgie Miroslav Nemec. Zvuk Peter Daniška. Dramaturgie Beáta Panáková. Režie Ivan Predmerský.

Osoby a obsazení: vypravěč (Michal Hudák), Ora (Táňa Pauhofová), Ďuďo (Kuraj Kemka), baobab (Marián Slovák), velryba (Oľga Šalagová), velrybáček (René Jankovič), věž (Lucia Vráblicová), sova (Žanet Švoňavská) a květiny (Dana Danišková).

Připravilo Literárno-dramatické centrum Slovenského rozhlasu Bratislava v roce 2007 (33 min.). Repríza 27. 5. 2017 (Slovenský rozhlas 9 Rádio Junior, 19:00 hod.); 7. 9. 2020 (SRo Rádio Junior, 2:20 – 2:53 h.).

Pozn.: Hra pre deti Neobyčajný týždeň bude taký zasnívaný príbeh s pesničkami. O chlapcovi Ďuďovi a dievčati Ore a ich stretávaní sa v snoch. Stretávanie v snoch má napríklad takú výhodu, že môžete spolu lietať po oblohe. Ako bociany alebo aj papagáje. Hudbu k pesničkám vysníval Matej Haász. (anotace)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)