Starec a počítačový chlapec (Stařec a počítačový chlapec, 1995)

Jana Bodnárová. Dramaturgie Katarína Revalová. Hudební dramaturgie Lýgia Vojtková. Zvuk Vladimír Mihálek a Andrej Kubík. Režie Jaroslav Rihák.

Účinkují Jozef Króner, Daniel Matuška, Marián Geišberg, Marta Sládečková, Michal Igas, Lucia Hodálová, Olga Solárová, Igor Čillík, Soňa Ulická, Peter Rúfus, Milan Laca.

Natočeno 1995. Repríza 14. 12. 2018 (SRo Rádio Litera, 12:30 h.; 22:30 h.).

Pozn.: Mladým je určená nádherná rozhlasová hra Jany Bodnárovej STAREC A POČÍTAČOVÝ CHLAPEC. Za srdce však nepochybne chytí každého, bez ohľadu na vek. Sugestívny hlas bravúrneho Jozefa Kronera v úlohe starého otca, ktorý sa vyrozpráva radšej psovi najdúchovi, keďže vnuk z vedľajšej izby vymenil skutočný život, za virtuálny. Alebo je všetko inak? Keď ide do tuhého, zistíme, že jediné na čom skutočne záleží, sú naši najbližší, kvôli ktorým sme ochotní prekročiť svoj tieň? V hre zaznejú i hlasy Mariána Geišberga či Marty Sládečkovej a vy ju môžete počuť o 12:30 alebo si dajte nočné kulisy o 22:30.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)