Tajemný příběh (2014)

Milena Kolářová. Čtenářský příběh z cyklu Vaše příběhy č. 11. Rozhlasový scénář Milena Kolářová. Mistr zvuku Jiří Volf. Dramaturgie, režie Lubomír Koníř.

Účinkují Jaroslava Červenková, Petr Šporcl a Tomáš Drápela. Uvádí Luboš Koníř.

Připravil Český rozhlas České Budějovice v roce 2014 (21 min.). Premiéra 16. 3. 2014 v cyklu Vaše příběhy (ČRo České Budějovice, 18:00-18:30).

Pozn.: Cyklus Vaše příběhy je rozhlasovou obdobou televizních Bakalářů. Vysíláme jej od počátku roku 2014. Náměty zasílají posluchači, scénárista inspirován námětem vytvoří původní dramatický text. TAJEMNÝ PŘÍBĚH napsala podle vlastního námětu Milena Kolářová. … příběh je laděný do tajemné atmosféry. Dospělý syn sám tráví víkend v domě svých rodičů(odjeli na chatu). V domě se ale dějí podivné věci, záhady otvíraných dveří, za kterými ovšem nikdo nestojí. Vše se pochopitelně ve finále vyjasní. Účinkují: Jaroslava Červenková, Petr Šporcl a Tomáš Drápela; dramaturgie a režie Luboš Koníř. (anotace ČRo)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)