Klíče (2014)

Anežka S. Čtenářský příběh z cyklu Vaše příběhy č. 12. Rozhlasový scénář Stanislava Bumbová. Mistr zvuku Jiří Volf. Dramaturgie, režie Lubomír Koníř.

Účinkují Dana Verzichová, Petr Šporcl, Jana Frouzová, Jan Konrád a Ivan Studený. Uvádí Luboš Koníř.

Připravil Český rozhlas České Budějovice v roce 2014 (21 min.). Premiéra 23. 3. 2014 v cyklu Vaše příběhy (ČRo České Budějovice, 18:00-18:30).

Pozn.: Cyklus Vaše příběhy je rozhlasovou obdobou televizních Bakalářů. Vysíláme jej od počátku roku 2014. Náměty zasílají posluchači, scénárista inspirován námětem vytvoří původní dramatický text. Epizodu KLÍČE napsala podle námětu paní učitelky Anežky S. Stanislava Bumbová. Příběh vypráví o to, co způsobí jedny omylem „zatoulané“ klíče od bytu. Paní učitelka Vopátková se tak ráno nemůže dostat do školy, navíc ji čeká hlášená hospitace…, kolotoč událostí je spuštěn – co se může pokazit se kazí – neodbytný soused, revizor v MHD, atd… Vše dopadá (téměř!) dobře, ale k plánované hospitaci stejně nedojde. Účinkují: Dana Verzichová, Petr Šporcl, Jana Frouzová a Jan Konrád; dramaturgie a režie Luboš Koníř. (anotace ČRo)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)