Klouže to (2014)

Jaroslava Pavlovcová. Čtenářský příběh z cyklu Vaše příběhy č. 13. Rozhlasový scénář Milena Kolářová. Mistr zvuku Jiří Volf. Dramaturgie, režie Lubomír Koníř.

Osoby a obsazení: Monika (Teresa Branna), její matka (Jaroslava Červenková), personální úřednice (Jana Frouzová) a obchodní ředitel (Pavel Oubram). Uvádí Luboš Koníř.

Připravil Český rozhlas České Budějovice v roce 2014 (22 min.). Premiéra 30. 3. 2014 v cyklu Vaše příběhy (ČRo České Budějovice, 18:00-18:30). Repríza 7. 12. 2014 v cyklu Vaše příběhy (ČRo České Budějovice, 18:00-18:30).

Pozn.: Příběh s názvem KLOUŽE TO napsala Milena Kolářová. Námět zaslala posluchačka Jaroslava Pavlovcová ze Škůdry… příběh nás vrátí do posledního záchvěvu zimy, kdy ledovka způsobí lidem potíže. Mladá dívka jde na pohovor do svého prvního zaměstnání, ale přestože si dává pozor – nedojde – klouže to. Je z toho dívčina zlomená ruka. Ten muž, jenž jí před firmou (neúmyslně) podrazil nohy je člověk, který při obávaném pohovoru hraje důležitou roli. Dramaturgie a režie Luboš Koníř. (anotace ČRo)

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)