Nepokoj 1/5 (2010)

Jozef Repko. Seriál z cyklu Slovenské rody o rodu Jurkovičů. Produkce Eva Dózová a Silvia Matovská. Hudební spolupráce Miroslav Nemec. Zvuková spolupráce Peter Pištek. Dramaturgie Vladimír Hanuliak. Režie Štefan Korenči.

Osoby a obsazení: Dušan Jurkovič (Martin Kaprálik a Vladimír Jedľovský), Juraj Jurkovič, jeho otec (Vladimír Minarovič), Anna Jurkovičová (Lucia Vrablicová), Emília Jurkovičová a žena (Soňa Ulická), Blažej Bula (Igor Krempaský), Svetozár Hurban Vajanský (Miroslav Trnavský), hlavný slúžny a Ladislav Jurkovič (Juraj Predmerský), Ing. Michal Urbánek (Matej Landl), Vladimír Jurkovič a Juraj Jurkovič (Roman Matisko), Róbert Bartelmus (Jozef Šimonovič), Božena Bartelmusová (Danica Matušová), Karel Hugo Kepka (Alfréd Swan), Božena Jurkovičová (Táňa Kulíšková), Jurko (Jakub Novanský), Jela (Janka Lieskovská), Pavol (Jozef Kapec) a hlas (Ivan Laca).

Připravil Slovenský rozhlas v roce 2010 (5 x 30 min.).

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)