Panáček na výpravě za poznáním

Protože mám příliš mnoho dovolené, vybral jsem si jeden týden, který využívám pro dosti zvláštní druh odpočinku: chodím studovat do Moravské zemské knihovny v Brně. Tam se mi podařilo zajistit tři ročníky programových týdeníků čs. rozhlasu (s názvy Československý rozhlas a televise a Čs. rozhlas) z let 1954, 1959 a 1972.

Pokud se mi bude dařit, budu na Panáčkovi zveřejňovat všecky nově objevené záznamy z těchto let; už proto, že máloco z toho má možnost na reprízu v současném rozhlase (u politicky angažovaných děl není divu, u rozhlasových her pro mládež a pohádek už červ pochybnosti značně hlodá – nestálo by za reprízu alespoň něco?). Když už tedy nelze slyšet, je dobře o tom aspoň vědět.

Zdraví vás Panáček Přemek.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Milý Panáčku Přemku, rád bych vám napsal email s určitým dotazem, leč ne a ne objevit na těchto stránkách nějaký kontakt. Omlouvám se, že tedy zneužívám komentář pod článkem k prosbě: uznáte-li to za vhodné, napište mi na email nostalghia@nostalghia.cz. Poté (snad) více.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)