Panáček součástí národního kulturního dědictví!!!

Vážení a milí čtenáři a uživatelé tohoto e-katalogu,

byli jsme osloveni panem Lukášem Burgerem z Národní knihovny v Praze. Znění e-mailu nás (a mne osobně samozřejmě také) příjemně překvapilo a velice potěšilo:

Vazeny vydavateli,

Vybrali jsme Vami vydavane stranky Panáček v říši mluveného slova http://mluveny.panacek.com/ jako kvalitni zdroj, ktery by mel byt uchovan do budoucna a stat se soucasti ceskeho kulturniho dedictvi. Chceme Vas poprosit o uzavreni smlouvy, ktera umozni jejich zpristupnovani z archivu prostrednictvim internetu. Alternativne muzete vystavit obsah Vasich stranek pod licenci Creative Commons. Pokud se rozhodnete pro variantu Creative Commons, zaslete nam prosim strucny email s oznamenim.

Spolupraci s nami ziskate jistotu, ze obsah Vaseho webu bude nekolikrat rocne archivovan a zustane uchovan i pokud bude v budoucnu cinnost stranek ukoncena. Zaznam o strankach se stane soucasti katalogu Narodni knihovny a bude zarazen do Ceske narodni bibliografie.

Vnímáme to jako vysoké ocenění naší práce a děkujeme pozornosti Národní knihovny (která je pro nás rozhodně vyšší instancí než česká Wikipedie, která odmítla podrobný článek o rozhlasové hře jen proto, že obsahoval odkaz na tyto – podle ní nedůležité – stránky).

Za celý tvůrčí tým Přemek.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)