Soutěž o CD „Rozhlasová historie 1923-2013″!

rozhlasova historieEDIT: S mírným zpožděním (za které se omlouvá) uzavírá Panáček soutěž o CD „Rozhlasová historie“ a oznamuje, že vítězkou se tentokrát stává Katka Čelechovská z Horní Bečvy! Gratulujeme!

Dáme si jednu rychlou soutěž, ještě v „narozeninovém“ měsíci Českého rozhlasu. Kdo správně napíše, kterou nahrávkou začíná a kterou končí CD „Rozhlasová historie 1923-2013″, získá jeden exemplář téhož. Pište na mluveny(tecka)panacek(zavinac)seznam(tecka)cz do 1. 6. 2013!

radioservisCD do soutěže věnoval RADIOSERVIS.

CD obsahuje „to nejzajímavější z devadesáti let vysílání Československého a Českého rozhlasu. Výběr a sestava Tomáš Černý a Miloslav Turek. Obsahuje 116 reportáží, záznamů, projevů a zajímavostí z 90 let rozhlasového vysílání. Ještě nikdy na žádném zvukovém nosiči nevyšly historické nahrávky z rozhlasového archivu v takovém rozsahu a v tak rozmanitém výběru! Zde vám nabízíme celkem 11 hodin a 55 minut záznamů ve formátu mp3, rozvržených do pěti kapitol postihujících zásadní epochy naší historie v rozmezí let 1923 až 2013.

Více o CD zde!

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

.
Komentáře

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napište komentář k článku

(povinné)

(povinné)